SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Padel United Club
Sthlm South
Herrar A-lag
Niklas Kylberg (lagkapten)

Från Göteborg. Bor i Stockholm sen 10 år tillbaka. Gillar all racketsport, men är Tennisspelare i grunden. Älskar att tävla i det mesta och fastnade för padel för matchspelet. Att få vara med i laget är grymt kul och har tagit spelet till en ny nivå. Jobbar med återanvändning av möbler och investerar i startups. Gillar att kolla på vinterstudion och åka båt!

 

Mikael Svensson 
En av många med tennisbakgrund som de senaste åren bytt till padel. Spelar från forehandsidan och vill fram till nätet så fort som det är möjligt. Njuter särskilt av att tävla igen och att få känna nerven vid avgörande lägen. Är till vardags lektor i sociologi.   
 
David Borgbrant
Tidigare tennisspelare som sedan några år tillbaka har lagt tennisracketen på hyllan och köpt ett padelracket istället. Trivs absolut bäst på backhandsidan och har sin smash som starkaste vapen. Padeln har gett tillbaka tävlingsnerven! Vid sidan om padelbanan jobbar David som gymnasielärare i ämnena Matte och Samhällskunskap. 
 
Michael Modig
Varit aktiv inom en rad sporter, såsom tennis, pingis och fotboll, men har nu gått ”all in” på padel. Spelat i drygt 3 år och känner att sporten är optimal när det kommer till att kombinera tävlingsmomentet med en social aspekt. Utanför padeln driver Michael ett eget företag inom marknadsundersökningsbranschen. 

Johan Kapteijn
Samuel Grönvall
Peder Nordin
Fred Berglin
Mattias Hjalmarsson
Kalle Bogren
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Instagram!
Våra klubbpartners