Padel United Club
Sthlm South
En gång i månaden anordnas träffar i dampadel då vi ses och spelar 2 h matchspel

Upplägg lagtävling 4 tillfällen under VT 23

• Vid varje tillfälle/lagmatch kommer totalt fyra matcher att spelas.
  • Vi spelar 1 timmes matcher
  • Lagen gör själva upp ett lagschema och bestämmer vilka som ska spela tillsammans timme 1 och timme 2 och vilken bana man ska spela på.
  • Alla spelpar bestäms innan första matchen startar.

När den enskild matchen är klara delas 6 matchpoäng ut enligt två enkla regler:

1. Varje set ger 2 poäng (gäller även set 3 om man inte hinner starta det)
  2. För att ett par ska få båda poängen ska man antingen vinna setet eller ha ledningen med minst två game. Uppfylls inte det delar paren på de två poängen. Matchen avbryts när klockan ringer så en pågående boll räknas inte.

Ex:

6-3; 3-1 ger (2-0) + (2-0) + (1-1) = 5-1

6-3; 3-2 ger (2-0) + (1-1) + (1-1) = 4-2

6-3; 6-2; 1-0 ger (2-0) + (2-0) + (1-1) = 5-1

6-3; 6-2; 0-2 ger (2-0) + (2-0) + (0-2) = 4-2

Totalt delas 24 poäng ut i hela lagmatchen. 6 poäng/match.

Efter varje match och tillfälle samlar ansvarig (Pernilla) in den totala poängen.

Efter de fyra tillfällena är genomförda under våren så har vi ett vinnande lag⭐️🎾🤩

Följ oss på Instagram!
Våra klubbpartners