SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Padel United Club
Sthlm South
Värdegrund

Värdegrunden är tänkt att gå som en blå tråd genom hela klubben. Det handlar om klubbens kultur och vilka grundläggande gemensamma värderingar vi tycker är viktiga att leva upp till.

 

Glädje och gemenskap
Glädje och gemenskap är starka drivkrafter för att idrotta. Vi vill bedriva och utveckla vår verksamhet så att alla ska kunna ha roligt, må bra och utvecklas. Vi vill att alla i vår verksamhet ska känna tillhörighet och gemenskap.

 

Demokrati, delaktighet och nytänkande
Föreningsdemokrati innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar får vara med och bestämma hur verksamheten bedrivs. Genom att alla har möjlighet att komma med nya idéer utvecklar vi ständigt vår verksamhet.

 

Jämställdhet
Vi verkar ständigt för en jämställd klubb/förening i alla led.


Rent spel
Rent spel och ärlighet är en förutsättning för tävlande på lika villkor. Det innebär att följa regler, överenskommelser och leva efter god etik och moral.

 

Genomförande
Vi är noggranna i allt vi gör och har en tydlig struktur i vår klubbverksamhet. Vi strävar efter att alltid uppvisa ett positivt kroppsspråk som visar den passion och kärlek vi har för sporten och människorna som utövar den hos oss. Vi tänker på hur vi behandlar varandra, hur vi ger feedback och vad vi säger i tal och skrift.

 

 

 
Följ oss på Instagram!
Våra klubbpartners