Padel United Club
Sthlm South
Idrott ska vara roligt!

Alla barn och ungdomar har rätt att må bra, känna sig välkomna och utvecklas i en trygg gemenskap.

Precis som det finns regler om vad som gäller vid tävling finns det spelregler för hur vi ska bete oss mot varandra i omklädningsrummet, under pausen eller på fritiden. Barn har rättigheter, ska behandlas med respekt och få idrotta på sina egna villkor.

Varje barn har också rätt att vara med och påverka hur saker och ting går till och ingen har rätt att tvinga barn att göra saker de inte vill – det gäller föräldrar, tränare, lagkamrater och motståndare. Det står tydligt i idrottens värdegrund.

Barnens spelregler

Följ oss på Instagram!