SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Padel United Club
Sthlm South
Villkor

Anmälan till antal träningstillfällen/dagar som anges i inbjudan till respektive terminskurs/läger är bindande när plats bekräftats. Om elev avslutar kurs i förtid så sker återbetalning endast om ersättare tar platsen. Avslut av kurs ska meddelas via mejl till juniorsthlmsouth@padelunitedclub.se. och bekräftas. Vid frånvaro p g a skada eller sjukdom från kurs under längre period görs en bedömning avseende eventuell prisreducering.

 

Terminspris:

  • En spelare som tränar 1 h/vecka (18 veckor) betalar ca 2700 kr.
  • Spelare som tillhör minipadelgruppen  och tränare 1h/vecka (18 veckor) betalar ca 1800 kr.
  • En spelare som tränar två gånger/vecka får en subventionering  på hela sin terminsavgift på 20%. 

Betalning sker via faktura som skickas ut via mail. Terminsfakturor skickas ut med förfallodatum i mars och oktober. Alla avgifter faktureras med betalningsvillkor 30 dagar netto, vilket medger god tid att betala på utsatt datum. Om betalning inte inkommit på utsatt datum, skickas en påminnelse inom 10 kalenderdagar från ursprungligt förfallodatum, inklusive en påminnelseavgift om 45 kr.

 

Anmälningsrutiner och kösystem för minipadel och juniorträning
Vi erbjuder träning när vi startar nya nybörjar- eller fortsättningsgrupper eller får lediga platser i befintliga grupper. Vi följerköordningen tills vi hittar en bra ”matchning” för att få så jämna och väl fungerande träningsgrupper som möjligt. Vi tar även så stor hänsyn som möjligt till övriga önskemål från barnen/juniorerna samt föräldrarna. För att en ny grupp ska startas, eller att grupper fortsätter, krävs alltid att vi har resurser tillgängligt i form av bantid och tränare. Avanmälan tillfortsättningsgrupper vid ny termin behöver alltid bekräftas skriftligt vid förfrågan.
All betalning sker till:

Padel United Club Sthlm South
BG: 821-1146
Swish: 123 192 50 98

Ange alltid fakturanumret som står på fakturan.

 
Följ oss på Instagram!
Våra klubbpartners